Turktime

Genç kızı, cinsel ilişki teklifini kabul etmeyince öldürdü

Koceli'de kaza olduğu söylenen olayda 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan hayatını kaybetmişti. Olayın cinayet olduğu ortaya çıkarken, genç kızın sevgilisi T.A Rümeysa’yı öldürüp kaza yaptı diye ihbarda bulunduğu belirlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Genç kızı, cinsel ilişki teklifini kabul etmeyince öldürdü
Haberler / Güncel
21 Mayıs 2024 Salı 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadın cinayetleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan, sevgilisi T.A. tarafından vahşice katledildi. T.A., birliktelik teklifini reddeden Rümeysa'yı darbederek boğdu ve ardından cesedi kamyonetle uçurumdan yuvarlayarak kaza süsü vermek istedi.

Olay, 18 Mayıs'ta Gölcük'te meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bir kamyonetin uçurumdan yuvarlandığı ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, Rümeysa Meriç Özcan'ın cansız bedenini kamyonetin yanında buldu. Genç kızın boynunda ip olması dikkat çekti.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan otopside Rümeysa'nın darp izleri ve boynundaki ipten kaynaklı kesikler olduğu tespit edildi.

Soruşturma kapsamında Rümeysa'nın o gün T.A., C.Ç., E.K., Y.A.A. ve K.N.K. isimli arkadaşlarıyla buluştuğu belirlendi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Yapılan sorgularda T.A. ile Rümeysa'nın sevgili olduğu ve olay günü birlikte dolaştıkları öğrenildi. Diğer şüphelilerden akşam saatlerinde ayrılarak olay yerine gittikleri tespit edildi.

BOYNUNA İP GEÇİRİP KAMYONETİN KAPISINA BAĞLAMIŞ
T.A. sorgusunda suçu itiraf etti. Arkadaşlarıyla zaman geçirdikten sonra Rümeysa ile Gölcük'teki bir ormana gittiklerini ve burada birlikte olmak istediğini ancak reddedildiğini söyledi. Bunun üzerine Rümeysa'yı darbederek boynuna ip geçirdiğini ve kamyonetin kapısına bağladığını anlattı.

T.A., Rümeysa'nın başını kamyonetin demirine çarparak bayıldığını ve öldüğünü düşünerek paniğe kapıldığını söyledi. Kaza süsü vermek isteyen T.A., Rümeysa'yı kamyonete bindirerek vitesini boşa aldı ve aracı uçurumdan yuvarladı. Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulundu.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

T.A., C.Ç., E.K., Y.A.A. ve K.N.K. bugün Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi. Rümeysa'nın cenazesi ise toprağa verildi.

Boynuna ip bağlı cansız bedeni devrilen kamyonetin altında bulunan 18 yaşındaki genç kızın ölümü ile ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 1’i tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime