Turktime

Ersan İlyasova'nın yeni takımı belli oldu

NBA'de takas dönemine hızlı bir başlangıç yapılmışken Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, Milwaukee Bucks'a giderken milli yıldızlarımızdan Ersan İlyasova da bu takasla birlikte Sacramento Kings'in yolunu tuttu.
ABONE OL
Abone Ol
Ersan İlyasova'nın yeni takımı belli oldu
Haberler / Spor
17 Kasım 2020 Salı 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

NBA'de takas dönemi büyük bir hareketlilik ile başladı. Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, Sacramento ile sözleşme uzattıken sonra Milwaukee Bucks'a takas edildi. Milli yıldızlarımızdan Ersan İlyasova da bu takasla birlikte Sacramento Kings'e gitti.

ERSAN İLYASOVA KİNG'E TAKAS OLDU
ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre Milwaukee Bucks, bu takasta Bogdan Bogdanovic ve Justin James'i alırken Sacramento Kings ise milli yıldızımız Ersan İlyasova'nın yanı sıra Donte DiVincenzo ve DJ Wilson'ı kadrosuna kattı. 

Giannis Antetokounmpo ile sözleşme imzalamak ve bunun için de onun etrafına iddialı bir kadro kurmak isteyen Milwaukee Bucks, Bogdan Bogdanovic takası öncesinde de New Orleans Pelicans'tan Jrue Holiday'i kadrosuna katmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime