Turktime

Galatasaray'da korona krizi

Daha önce milli takımlarında 2 futbolcusunun kovid testlerinin pozitif çıktını duyuran Galatasaray'da 3 futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da korona krizi
Haberler / Spor
17 Kasım 2020 Salı 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray Kulübü, 3 futbolcunun yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Daha önce 2 oyuncunun pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray'da bugünkü vakalar ile birlikte toplam koronavirüs pozitif futbolcu sayısı 5'e yükseldi.

Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Milli takım arası sonrası Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital'in katkılarıyla dün yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve 3 oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır. Milli takımlarında yapılan tetkiklerde sonuçları pozitif çıkan 2 oyuncumuzla beraber Covid-19 vaka sayımız 5 olmuştur.

DAHA ÖNCE OMAR VE BABEL VİRÜSE YAKALANMIŞTI

Galatasaray'da daha önce Ryan Babel ve Omar Elabdellaoui milli takımlarında koronavirüse yakalanmış ve iki tecrübeli oyuncunun tedavisine başlanmıştı.Sarı-kırmızılı kulüp, koronavirüse yakalanan 3 futbolcunun isimlerini açıklamadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime