Turktime

Erol Bulut görevine ne zaman başlıyor?

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut olacak. Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı kupa finalinin ardından Fenerbahçe'nin başına geçecek Erol Bulut'un sarı-lacivertli takımda göreve başlayacağı tarih belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Erol Bulut görevine ne zaman başlıyor?
Haberler / Spor
29 Temmuz 2020 Çarşamba 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut olacak. TRTSpor Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı bilgilere göre Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı kupa finalinin ardından Fenerbahçe'nin başına geçecek Erol Bulut'un sarı-lacivertli takımda göreve başlayacağı tarih 8 Ağustos oldu.
Erol Bulut 8 Ağustos tarihinde göreve başlayacak ve test sonuçlarının ardından Topuk Yaylası’nda 1. Etap kamp çalışmaları başlayacak. Fenerbahçe yönetiminin Erol Bulut’un beraberinde ekibi için iki antrenör daha getirmesine izin verdiği öğrenildi.

Ayrıca Fenerbahçe yönetiminin eski sportif direktör Damien Comolli’de olduğu gibi tüm yetkiyi tek bir isme vermek istemediği gelen bilgiler arasında..

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime