Turktime

Lucescu yine karar değiştirdi

Taraftar baskısı nedeniyle istifasını sunan Mircea Lucescu, bu kararından kısa bir süre sonra vazgeçti. Kulüp başkanı Ihor Surkis, taraftar tehditlerine rağmen Lucescu'yu takıma dönmesi için ikna etti.
ABONE OL
Abone Ol
Lucescu yine karar değiştirdi
Haberler / Spor
28 Temmuz 2020 Salı 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yıllar boyunca çalışıp kupalar kazandırdığı Shakhtar Donetsk'in ezeli rakibi Dinamo Kiev'e imza atan fakat taraftar baskısı nedeniyle 4 günde istifasını veren Mircea Lucescu'nun macerası yeniden başladı. Başkan İhor Surkis, deneyimli hocayı geri dönmesi için ikna etmeyi başardı.Ayrılıktan haberi olmadığını belirten Surkis, "Lucescu görevine devam ediyor. Kendisi salı günü Kiev'e gelecek. Onunla yolumuzu ayırma gibi bir planımız yok" dedi.

YAZIŞMALAR ORTAYA ÇIKTI

Bu arada Dinamo Kiev Kulübü, başkan Surkis ile Lucescu'nun yazışmalarını da kamuoyuyla paylaştı.Başkan Igor Surkis, Rumen teknik adama "Sayın Lucescu, birlikte fırtınalara katlanacağız ve sizin gibi deneyimli bir denizciyle yola devam etmek istiyoruz" dedi. Mircea Lucescu ise "Sayın Başkan, sorun yaratmak istemedim. Sizin bu desteğinizin ardından göreve devam ediyorum. Salı günü idmanda görüşürüz" sözleriyle göreve devam ettiğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime