Turktime

Engin Polat, Fenerbahçe - Hatayspor maçında ortaya çıktı!

Eşi Dilan Polat'la birlikte haklarında "Suç gelirlerini aklama" soruşturması açılan ve malvarlıklarına el konan Engin Polat, Fenerbahçe-Hatayspor maçında saha içi panolarına reklam verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Engin Polat, Fenerbahçe - Hatayspor maçında ortaya çıktı!
Haberler / Güncel
23 Ekim 2023 Pazartesi 00:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MASAK'ın haklarında rapor hazırladığı ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında yurt dışına çıkış yasağı getirilerek mal varlıklarına el koyulan Dilan Polat - Engin Polat çifti gündemden düşmüyor.

Son olarak "Suç gelirlerini aklama" soruşturmasının ardından yurt dışına kaçacakları iddia edilen Polat çifti, bu kez Fenerbahçe Stadyumu'nda ortaya çıktı.

PANOLARDA 'ENGİN POLAT' REKLAMI

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Hatayspor'u konuk ettiği maçta, stadyumdaki reklam panolarında Engin Polat'ın el konan şirketinin reklamı yayınlandı. 

Sosyal medya kullanıcıları ise duruma tepki gösterdi.

SPONSOR OLMUŞLARDI

Dün oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Polat çiftine ait olan 'Rise&Shine Kozmetik' firmasının reklamları da dikkat çekmişti.

Ailece Fenerbahçeli oldukları bilinen ve her fırsatta Fenerbahçe maçlarını takip eden ikili, geçtiğimiz aylarda voleybol takımlarına sponsor olmuştu. 

Soruşturmadan kısa bir süre önce Engin Polat'a ait 'Engin Polat For Men' markası Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'na sponsor olmuştu. Ayrıca, Dilan Polat Şirketler Grubu ise Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı için 'tayt arkası sponsorluğu' anlaşması imzalamıştı.

MASAK tarafından inceleme başlatılan Polat çiftinin takımın sponsoru olarak kalması ve yönetimin müdahale etmemesi taraftarın tepkisine yol açıyor. 

Fenerbahçe ve Galatasaray ise konu hakkındaki sessizliğini koruyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime