Turktime

Otomobilin çarptığı 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!

İstanbul Esenyurt'ta aniden yola fırlayarak hızla gelen aracın altında kalan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Otomobilin çarptığı 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!
Haberler / Güncel
22 Ekim 2023 Pazar 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaza, Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Çağlayan Sokak'ta saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Ağabeyi ile fırından ekmek alan 5 yaşındaki Mahir Güngör, ağabeyinin elini bırakarak koşmaya başladı.

Sokak üzerinde caddeye girmeye çalışan otomobil sürücüsü Reis D. (55) çocuğa çarptı. Kazanın ardından sürücü olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı çocuğu ambulansla çevredeki hastaneye götürdü. Güngör, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Reis D. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Yaşanan kazayı anlatan Gurbet Kuş, "Fırından çıkan çocuklar önümde yürüyordu. Sokaktan hızla gelen araba yola çıkan çocuğa çarptı. İlk anlarda çocuğun aracın altında eli, kolu yamulmuştu ama ciddi bir şeyi yok gibi duruyordu. Ben adama 'dur' diye bağırdım ama adam durmadan geri geldi. O sırada çocuğun üstünden tekrar geçti. Daha sonrasında sürücü araçtan inince 'çocuğu hastaneye götürelim' dedim. Fakat adam durmadı, kaçtı gitti" dedi.

Diğer yandan, polis ekipleri olay yerinden kaçan sürücü Reis D.'yi yakaladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime