Turktime

En çok o kitap ödünç alınıyor

Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Çakmak, en fazla ödünç alınan kitabı açıkladı. Yerli kitapta yazarlarda Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna"sının, yabancı yazarlarda ise Charles Dickens'in "İki Şehrin Hikayesi"nin ilk sırada yer aldığını kaydetti.
ABONE OL
Abone Ol
En çok o kitap ödünç alınıyor
Haberler / Kültür
1 Nisan 2022 Cuma 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi Müdürü kütüphaneden en fazla ödünç alınan kitaplara ilişkin bilgi verdi...

Milli Mücadele yıllarında Cumhuriyet'in ilk milli kütüphanesi olarak kurulan, daha sonra il halk kütüphanesine dönüştürülen Adnan Ötüken Kütüphanesi, 7 gün 24 saat esasıyla okuyucularını ağırlıyor. Kütüphaneden en fazla ödünç alınan kitaplara ilişkin bilgi veren Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Çakmak, yerli yazarlarda Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna"sının, yabancı yazarlarda ise Charles Dickens'in "İki Şehrin Hikayesi"nin ilk sırada yer aldığını kaydetti.
EN ÇOK ÖDÜNÇ ALINAN KİTAP SABAHATTİN ALİ'NİN "KÜRK MANTOLU MADONNA"SI

Kütüphanecilik hizmetlerinde kendileriyle birlikte birçok gönüllünün de çalıştığını söyleyen Ahmet Çakmak, gönüllülerin Gençlik ve Spor Bakanlığının "Genç Gönüllüler" platformu aracılığıyla bu çalışmalara katıldıklarını bildirdi.

Ahmet Çakmak, aralarında Esenboğa Havalimanı, Ankara Tren Garı ve 2 AVM'nin de bulunduğu 8 şube kütüphanenin de Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesine bağlı faaliyet gösterdiğini aktardı.
Ankara'nın dezavantajlı bölgelerine de Gezici Kütüphane aracıyla hizmet götürdüklerini ifade eden Çakmak, Kovid-19 salgını dolayısıyla ara verdikleri bu hizmete aralık ayında tekrar başladıklarını anlattı.

Kütüphaneden en fazla ödünç alınan kitaplara ilişkin bilgi veren Çakmak, yerli yazarlarda Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna"sının, yabancı yazarlarda ise Charles Dickens'in "İki Şehrin Hikayesi"nin ilk sırada yer aldığını kaydetti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime