Turktime

Ekin Koç Cannes Film Festivali'nde

Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yer aldığı Emin Alper’in filmi Kurak Günler'in galası bugün gerçekleşecek.
ABONE OL
Abone Ol
Ekin Koç Cannes Film Festivali'nde
Haberler / Kültür
23 Mayıs 2022 Pazartesi 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emin Alper’in yeni uzun metrajlı filmi Kurak Günler'in dünya prömiyeri bugün 75. Cannes Film Festivali’nde gerçekleşecek.

Filmin dünya prömiyeri öncesi, filmin yönetmeni Emin Alper, başrol oyuncuları Selahattin Paşalı ve Ekin Koç birlikte Cannes Film Festivali'nde objektiflere poz verdi.

AYNI POZU VERDİLER
Koç ve Paşalı, kırmızı halıda çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşırken, üçlünün aynı pozu daha önce çekim sırasında da verdiği dikkat çekti.

Festivalin ‘Belirli Bir Bakış’ (‘Un Certain Regard’) bölümünde yarışacak olan filmin dünya galası, bugün Salle Debussy’de gerçekleşecek.

Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi Kurak Günler de yardımcı rollerde Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz yer alıyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime