Turktime

EPGİS duyurdu: LPG'ye bir zam daha

Benzin ve motorin fiyatları art arda gelen zamlarla 15 lira seviyesine yükselirken Otogaza da bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 40 kuruş zam yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
EPGİS duyurdu: LPG'ye bir zam daha
Haberler / Ekonomi
3 Şubat 2022 Perşembe 20:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), LPG otogazın litre fiyatına bu geceden itibaren 40 kuruş zam yapıldığını duyurdu.

EPGİS, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, LPG otogazın litre fiyatına bu geceden itibaren 40 kuruş zam yapıldığını duyurdu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı<br><br>04/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;<br><br>LPG Otogazda 40 KRŞ/LT<br><br>Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.</p>&mdash; EPGİS (@trepgis) <a href="https://twitter.com/trepgis/status/1489292697806553089?ref_src=twsrc%5Etfw">February 3, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

BENZİNİN VE MOTOROİNİN LİTRE FİYATLARINDA SON DURUM

Benzinin litre fiyatı Ankara'da ortalama  14,53 TL, İstanbul'da da 14,46 TL'ye satılıyor. Motorinin litre fiyatı Ankara'da  14,61 liraya, İstanbul'da da 14,54 liradan satılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime