Turktime

Doğal gaza zam kapıda!

Sanayilerde kullanılan doğal gaza yapılan zammın ardından gözler konutlarda kullanılan ürüne zam yapılıp yapılmayacağına çevrilmişti. Ekonomist Atilla Yeşilada, doğal gaz fiyatlarının yüzde 58 zamlanması beklendiğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Doğal gaza zam kapıda!
Haberler / Ekonomi
3 Şubat 2022 Perşembe 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ekonomist Atilla Yeşilada, Youtube'da yayınladığı videosunda Türkiye'deki ekonomik tabloya dikkat çekti.

FED'in faiz kararlarıyla ilgili konuşan Yeşilada, "FED bu sefer niyeti bozdu. Bu sene en az 4 kez faiz artırımı yapacak. 7 diyenler var. Lafı fazla uzatmak istemiyorum muhtemelen 2023 sonunda şuanda 0025 olan FED’in politika faizi yüzde 2,5’a çıkacak" şeklinde konuştu.

İRAN'LA YENİ BİR GAZ KRİZİ YAŞANABİLİR

Yeşilada, İran'la yeniden bir doğal gaz krizi yaşanabileceğine değinerek, Ukrayna-Rusya krizinin de doğal gaz fiyatlarında etkisinin olabileceğini ifade etti.

IMF'nin blog sitesinde yayımlanan raporu okuduğunu belirten Yeşilada, doğal gaza bu sene yüzde 58 oranında zammın geleceğini vurguladı. Yeşilada, "Ben IMF'in blogunu okudum. Bu sene doğal gazın yüzde 58 zamlanması bekleniyor" dedi.

Kaynak / Sputnik

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime