Turktime

Düşünülmeden satış listesine koyuldu! Sevilla, Marcao'yu gönderiyor

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao Teixeira İspanya'da umduğunu bulamadı. Sakatlık problemleri yaşayan Brezilyalı stoper bir türlü istikrarı yakalayamadı. Marcao'nun satış listesine koyulduğu belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Düşünülmeden satış listesine koyuldu! Sevilla, Marcao'yu gönderiyor
Haberler / Spor
14 Haziran 2023 Çarşamba 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İspanyol devi Sevilla'da oynayan Marcao Teixeira'nın macerası beklendiği gibi gitmiyor. Galatasaray'dan büyük umutlarla transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, gider gitmez sakatlanmış ve adaptasyon sürecini atlatamamıştı.

Tam sahalara dönüp şans bulduğu esnada tekrar uzun süreli sakatlık yaşayan Marcao, Sevilla'daki kötü gidiş ve hoca değişikliği ile beraber kaos ortamının içinde kaldı.

Hoca değişikliği sonrası yedek kulübesine mahkum olan Brezilyalı stoper, ödenen büyük bonservisin karşılığını veremedi. 1 sezonu adeta "boşa" geçirmek zorunda kalan Marcao için ayrılık kararı çıktı.

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU

Sevilla Sportif Direktörü Monchi lakaplı Ramon Rodriguez Verdejo'nun Galatasaray'da oynadığı dönemde özel olarak istediği Marcao transfer listesine konuldu.

Brezilyalı oyuncuyu kiralık göndermeyi planlayan Sevilla, tecrübeli savunmacının eski formuna kavuşması halinde sonraki sezon ona ikinci bir şans verebilir.

Ancak İspanyol medyasındaki haberlere göre, bu yaz transfer döneminde Marcao'nun takımdan ayrılması ve La Liga'nın yeni ekiplerinden birine ya da orta-alt sıra takımlarından birine yollanması bekleniyor. Marcao'nun lige alışması için bu yolun tercih edileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz hafta Sevilla, Roma'yı yenerek UEFA Avrupa Ligi'ni bir kez daha müzesine götürmüştü. Marcao da kupa ve madalyayla büyük sevinç yaşamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime