Turktime

Dünyaca ünlü sanatçı Elton John sahneye veda etti

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Sir Elton John, bir daha asla turneye çıkmayacağını ve ailesiyle vakit geçirmek istediğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Dünyaca ünlü sanatçı Elton John sahneye veda etti
Haberler / Kültür
30 Haziran 2024 Pazar 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

50 yıllık müzik kariyerine son verme kararı alan İngiliz şarkıcı Elton John, Entertainment Tonight'a konuştu. 77 yaşındaki sanatçı, eşi ve oğullarıyla daha çok vakit geçirmek istediği için artık turneye çıkmayacağını açıkladı.

Son turnesini Temmuz 2023'te İsveç'in Stockholm kentinde tamamlayan 5 Grammy ödüllü şarkıcı, sahnelere geri dönüp dönmeyeceği sorusuna yanıt verdi.

Sahnelere dönmeyeceğini vurgulayan Elton John, "Oğullarımız var, biliyorsunuz, artık ergenliğe giriyorlar. Hiçbir şeyi kaçırmak istemiyoruz. Bunun için orada olmak istiyoruz. Bence bir çocuğun hayatındaki önemli yıllar" ifadelerini kullandı.

Görkemli bir kariyere sahip olan şarkıcının son dünya turnesi olan Farewell Yellow Brick Road, 10 Eylül 2018'de Kuzey Amerika'da başladı ve 8 Temmuz 2023'te İsveç'te sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime