Turktime

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid tutuklandı!

Gigi Hadid, seyahate çıkarken bavulunda uyuşturucu madde bulunması sebebiyle tutuklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Dünyaca ünlü model Gigi Hadid tutuklandı!
Haberler / Magazin
19 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve arkadaşı Leah McCarthy, geçtiğimiz günlerde tatile gittiği Karayipler bölgesinin batısında bulunan Cayman adalarında tutuklandı.

28 yaşında olan modelin havaalanında tutuklanmasının gerekçesinin Hadid'in bavulundan çıkan uyuşturucu madde olduğu öğrenildi.

BİN DOLAR KEFALETLE SERBEST
10 Temmuz'da tutuklanma sonrasından cezaevine konulan Hadid ve arkadaşının bin dolar kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Hadid'in Sözcüsü, "Gigi, New York'ta yasal olarak kullanılan tıbbi lisanslı bir uyuşturucu maddeyle seyahat ediyordu. Bu madde, aynı zamanda Büyük Cayman'de de 2017'den beri yasal. Dolayısıyla onun sicili temiz kaldı ve adadaki zamanının tadını çıkarıyor" ifadelerini kullandı.

Hadid ise arkadaşları ile birlikte çıktığı tatilden fotoğraflarını ve videolarını sosyal medyadan paylaşırken, "Sonu iyi biten tüm şeyler iyidir" notunu düşerek, yaşadığı kötü tecrübeyi geride bıraktığı mesajını verdi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime