Turktime

Hazal Kaya isyan etti! Ünlü oyuncu artık dayanamadı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya son olarak 7.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden minik kızıyla yeni bir paylaşım yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Hazal Kaya isyan etti! Ünlü oyuncu artık dayanamadı
Haberler / Magazin
18 Temmuz 2023 Salı 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile 2019 yılında nikah masasına oturan Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Kaya ile Atay, şubat ayında ise ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Leyla Süreyya adını verdikleri kızlarına kavuşan çiftten Kaya, bebeğinin ilk fotoğrafını 8 Mart'ta yayınlamıştı.

Hastane odasında yeni doğan kızına sarıldığı bir kareyi sosyal medya hesabından siyah-beyaz filtreyle paylaşan ünlü isim, gönderisinde tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamıştı.

Doğumdan sonra çalışma hayatına geri dönen Hazal Kaya, kucağında Leyla Süreyya ile yaptığı bir başka paylaşıma da; "İki gün önce çalıştık. Şimdi yerimizden kalkamıyoruz. Ama nasıl iyi geldi işe dönmek anlatamam" notunu düşmüştü.

Ünlü isim, son olarak 7.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden minik kızıyla yeni bir paylaşım yaptı.

"UYUYAMIYORUM"

Instagram sayfasının hikayeler bölümünden Leyla Süreyya'nın ayağını paylaşan Kaya, şu mesajı yazdı:

Günaydın... bu kız uyandırdı beni, kendi uyuyor devam. Akşamdan sabaha setim olacak ve ben asla uyuyamıyorum. Alın size gerçekler, al sana gerçek paylaşım.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime