Turktime

Dolar ve Euro yatay seyirde

Hafta başında ilk kez 20 ve 22 lira sınırını aşarak tarihi rekorlarını yenileyen dolar ve euro kurunda kayıp devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Dolar ve Euro yatay seyirde
Haberler / Ekonomi
24 Mayıs 2023 Çarşamba 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçimlerin ikinci turuna dört gün kalırken piyasalarda da hareketlilik devam ediyor. Merkez Bankası’nın (TCMB) sert rezerv düşüşüne rağmen TL günlük sınırlı değer kayıplarına devam ediyor.

Uzmanların yılın ikinci yarısı için dolar kurunun 24-25 lira aralığında bir seviyeye yükselmesini öngördüğü dolar kuru yılbaşından bu yana yüzde 5.6 kayıp yaşadı. Dolarda yılın 'ikinci yarısı' için uyarı: 24-25 lira aralığını bulacak Dolarda yılın 'ikinci yarısı' için uyarı: 24-25 lira aralığını bulacak

Özellikle son iki yılda birçok kez rekor kıran dolar ve euro, hafta başında yeniden tarihi zirvelerini yeniledi. Dolar, ilk kez 20 TL'yi, euro da 22 TL'yi aştı. Haftanın üçüncü gününde de piyasalarda yukarı yönlü hareket devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar, haftanın üçüncü gününde de yükseliş kaydederek 19,87 seviyesinden işlem görüyor. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,86 seviyesinden yapmıştı.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Bu yıl rekor üstüne rekor kıran euro da, bugün de 21 TL'nin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Önceki kapanışını 21,44 seviyesinden yapan euro/TL, günü 21,46 seviyesinden açtı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime