Turktime

Deniz Çakır, 2 yıllık sevgilisi ile evlendi

Sevilen oyuncu Deniz Çakır, 2 yıldır birlikte olduğu iş insanı Bilgehan Baykal ile dün akşam nikah masasına oturdu. Düğüne birçok ünlü isim eşlik etti.
ABONE OL
Abone Ol
Deniz Çakır, 2 yıllık sevgilisi ile evlendi
Haberler / Magazin
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tiyatro, dizi ve sinema dünyasında unutulmaz projelere imza atan başarılı oyuncu Deniz Çakır, yaklaşık 2 yıldır beraberlik yaşadığı yatırımcı ve iş insanı Bilgehan Baykal'la dün akşam dünyaevine girdi.

ÜNLÜ İSİMLER ŞAHİTLİK YAPTI

İstanbul'da düzenlenen 200 kişilik düğüne çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katıldı. Kır düğünüyle mutluluğa "evet" diyecek olan çiftin nikahını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydı. Deniz Çakır'ın şahitliğini Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Bilgehan Baykal'ın ise Başar Başaran ve Habil Özden yaptı. Saçlarını yarım şekilde toplatan Deniz Çakır, dantel işlemeli uzun kollu bir gelinlik tercih etti. Topuklu ayakkabı yerine beyaz kovboy botu giyen Çakır, duvak kullanmayı tercih etmedi. Çakır ve Baykal aşkının mimarı olduğu ortaya çıkan Zuhal Olcay, düğünde de sahne aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime