Turktime

Köy imajı sosyal medyayı salladı!

Yıldız Tilbe, köy hayatına dair paylaşımda bulundu. Tilbe'nin başörtüsü takıp, uzun elbise giydiği bu hali sosyal medyanın gündemine oturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Köy imajı sosyal medyayı salladı!
Haberler / Magazin
10 Eylül 2023 Pazar 17:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk müziğinin efsanevi sesi Yıldız Tilbe sık sık açıklamaları ve tarzı ile gündeme geliyor. Canı sıkıldıkça tarzını değiştiren Tilbe her paylaşımıyla olay oluyor.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Tilbe, bu defa köy hayatına dair yaptığı doğal paylaşımlarla adından söz ettirdi.

Yazı yoğun bir konser temposuyla geçiren usta sanatçı, geçtiğimiz günlerde soluğu köyde aldı.İzmir doğumlu olan ancak Ağrılı bir baba ile Tuncelili bir annenin en küçük çocuğu olan Tilbe, köy yaşamındaki halini Twitter hesabından paylaştı.

Başörtüsü takan ve uzun bir elbise giyen Tilbe'nin bu hali olay oldu. Tilbe'nin paylaşımı kısa sürede hızla yayılırken, takipçileri ise adeta ikiye bölündü.

Bir kısım "Başörtüsü çok yakışmış" yorumu yaparken, bir kısmı da sanatçının son halini tanıyamayarak "Bu sen misin gerçekten?" diye sordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime