Turktime

Cengiz'in 2. yarı performansı mest etti

UEFA Uluslar Ligi'nde deplasmanda Rusya ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da sahanın en iyi isimlerinden biri Cengiz Ünder'di. Milli futbolcunun performansı sosyal medyada da gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Cengiz'in 2. yarı performansı mest etti
Haberler / Spor
12 Ekim 2020 Pazartesi 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uluslar Ligi G Grubu'nda A Milli Futbol Takımı, Rusya ile deplasmanda karşılaştı. A Milli Takım sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Cengiz Ünder, Zhirkov'un kabusu oldu.

Yıldız futbolcu maçın kaderini de değiştiren isimdi.Karşılaşmanın 66. dakikasında Cengiz Ünder nefis bir şut çıkardı, deneyimli kaleci Shunin son anda çıkardı. 77. dakikada sağ kanatta topla buluşan Cengiz rakibinden sıyrıldıktan sonra mükemmel bir şut çıkardı fakat top üst direkten oyun alanına geri döndü.

SALAH'A BENZETİLDİ

Cengiz Ünder'in Rusya maçındaki üstün performansı, sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan oldu. Milli futbolcuya yapılan Mohamed Salah benzetmesi dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime