Turktime

Galatasaray'a Emre Akbaba'dan iyi haber

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Ayak bileğinde ağrı hisseden Younes Belhanda antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları sona eren Saracchi ve Emre Akbaba ise takımla birlikte çalıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'a Emre Akbaba'dan iyi haber
Haberler / Spor
11 Ekim 2020 Pazar 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Galatasaray,  Süper Lig'in 5. haftasında lider Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Ayak bileğinde ağrı hisseden Younes Belhanda antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları sona eren Saracchi ve Emre Akbaba ise takımla birlikte çalıştı.

EMRE AKBABA DÖNDÜ

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda core ve üst gövde kuvvet çalışmaları üzerinde duruldu. Emre Akbaba ve Marcelo Saracchi, core ve üst gövde kuvvet çalışmaları yapılan antrenmanda takımla beraber yer aldı. Taylan Antalyalı ve Oghenekaro Etebo, tedavilerinin ardından kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde salonda çalıştı.

BELHANDA AĞRI HİSSETTİ

Ayak bileğinde ağrı hisseden Younes Belhanda antrenmanda yer almadı. Galatasaray, hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime