Turktime

Captain Hook rolü Jude Law’a emanet

En son başrolde yer aldığı The New Pope dizisiyle büyük beğeni toplayan Jude Law'ın yeni Peter Pan uyarlaması Peter Pan Wendy'de Captain Hook rolü için görüştüğü belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Captain Hook rolü Jude Law’a emanet
Haberler / Kültür
9 Temmuz 2020 Perşembe 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü İngiliz aktör Jude Law’un adı bir Disney klasiği olan Peter Pan’ın yeni çekilecek olan filminde Captain Hook rolü için gündeme geldi.

Yeni Peter Pan’ın yönetmen koltığunda ise eski Peter Pan uyarlaması ve Pete’s Dragon’ın yönetmeni David Lowery’nin oturacak. 2003’teki animasyon uyarlamasında Captain Hook’u Jason Isaacs canlandırmıştı.

Disney’in live-action olarak uyarlamayı planladığı Peter Pan & Wendy için Jude Law’un yapım şirketiyle görüştüğü konuşuluyor. Senaryosunu Toby Hallbrooks’un kaleme alacağı uyarlamada filmde Wendy’ye Ever Anderson, Peter Pan’a ise Alexander Molony hayat verecek.

The New Pope dizisiyle beğeni toplayan Jude Law’ın gelecek projeleri arasında Fantastic Beasts ve Sherlock Holmes’un devam filmleri gibi yapımlar bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime