Turktime

Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimleri yeniden başlıyor

Korona virüsü salgını nedeniyle yapımına ara verilen Yüzüklerin Efendisi dizisi için Yeni Zelanda hükümeti, film ekibi ve ailelerinin ülkeye girişlerine izin verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimleri yeniden başlıyor
Haberler / Kültür
7 Temmuz 2020 Salı 08:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

J.R.R. Tolkien’in kaleme aldığı ve filme uyarlanarak Hollywood’da en yüksek gişe hasılatına ulaşan Yüzüklerin Efendisi’nin dizi versiyonunun Yeni Zelanda’da yapılan çekimleri salgın nedeniyle durdurulmuştu.

Salgınla mücadelede başarılı ülkeler arasında yer alan Yeni Zelanda’nın yerel medyasına göre ülke yönetimi, aralarında Yüzüklerin Efendisi dizisinin de yer aldığı bazı yapımların çekimlerine yeniden başlanması için yeşil ışık yaktı.

Yeni Zelanda’nın Ticaret Gelişim ve İstihdam Bakanlığı, Amazon Prime için hazırlanan Yüzüklerin Efendisi ile birlikte çeşitli film ve dizi projeleri için, 206 ekip üyesi ve bu ekip üyelerinin ailelerinden 35 kişiyi ülkeye almaya karar verdi. Çekimine yeniden başlanacak yapımlar arasında Cowboy Bebop, Power Rangers Beast Morphers, The Greatest Beer Run Ever, Sweet Tooth ve The Power of the Dog yer alıyor.

EN PAHALI YAPIM

Diğer yandan Yüzüklerin Efendisi dizisinin 1.3 milyar dolar olarak belirlenen bütçesiyle bugüne kadarki en pahalı yapım olacağı belirtiliyor. Yazar kadrosunda Gennifer Hutchison (Breaking Bad) ve Bryan Cogman'ın (Game of Thrones) da olduğu dizinin 2021'de seyirciyle buluşması planlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime