Turktime

Çanakkale'de yangınla mücadele sürüyor! Sosyal medyada tepki çeken paylaşım

Çanakkale'de dün öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele devam ederken, bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı tepki çekti. E.K. isimli bir tatilci yangın nedeniyle gün batımını izleyemediğini söyleyerek dert yakındı.
ABONE OL
Abone Ol
Çanakkale'de yangınla mücadele sürüyor! Sosyal medyada tepki çeken paylaşım
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2023 Çarşamba 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çanakkale'de dün öğle saatlerinde Damyeri mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. 1500 hektar alanda etkili olan yangın bölgede büyük paniğe olurken, tüm ülkenin de adeta ciğerlerini yaktı.

GÜN BATIMINI SEYREDEMEMİŞ
8 uçak 26 helikopter binlerce personel yanığı söndürmeye çalışırken Bozcaada'da tatil yapan E.K. isimli bir tatilcinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

Görenlerin tepkisini çeken paylaşımda E.K. isimli bir tatilci yangın nedeniyle gün batımını izleyemediğini söyleyerek dert yakındı. E. K. paylaşımına "Çanakkale'deki yangın sebebiyle gün batımını doyasıya izleyememenin verdiği hayal kırıklığı" yazdı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
E.'K. nin bu paylaşımı büyük tepki topladı. Bazıları "bu kadarına da pes derken" gelen tepkiler üzerine E.K. paylaşımını sildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime