Turktime

Bulgar turist: Liranız çok düşük, değeri yok!

Bulgaristan vatandaşları, Bulgar para birimi olan levanın yükselişe geçmesiyle birlikte Türkiye'ye gelip alışveriş yapmaya başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Bulgar turist: Liranız çok düşük, değeri yok!
Haberler / Ekonomi
18 Kasım 2021 Perşembe 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Döviz hareketliliği karşısında Türk Lirası'nın yaşadığı değer kaybı önlenemiyor. Bir marketten alışveriş yaparken görüntülenen Bulgar turist yaptığı alışverişle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bulgar Turist Türk Lirası'nın değersiz olduğunu belirterek, "Vaktim olsa her hafta geleceğim alışveriş yapmaya. Bizim Bulgaristanlılar çok geliyor alışveriş yapmaya, çünkü liranız çok düştü. Bizim paranın şu an değeri var, sizin paranın değeri yok şu anda" şeklinde konuştu.

AYLIK 700 EURO MAAŞLA ÇALIŞIYOR

Anka'nın haberine göre Bulgaristan'da hemşirelik yapan Rafiye Muhtarovaise aylık kazancının 700 euro olduğunu belirterek, "Biz hep geliyoruz buraya, çok memnunuz. Levanın çıkması da iyi oldu. Vaktim olsa her hafta geleceğim alışveriş yapmaya. Bizim Bulgaristanlılar çok geliyor alışveriş yapmaya, çünkü liranız çok düştü" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime