Turktime

Bitcoin yatay seyrini sürdürdü!

Kısa sürede büyük bir ralli yakalayarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69 bin doları gören Bitcoin, Kasım sonunda düşüşe sert geçti ve Aralık başında çakılarak iki ay önceki seviyesine geri dönmüş oldu. Haftanın ilk gününde 49 bin doların altındaki seyrini sürdürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Bitcoin yatay seyrini sürdürdü!
Haberler / Ekonomi
6 Aralık 2021 Pazartesi 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın en büyük dijital varlığı olan Bitcoin, haftasonu yaşadığı büyük dalgalanmanın ardından haftanın ilk gününde 49 bin doların altındaki seyrini sürdürdü.

Kasım ayına 60 bin dolar seviyelerinden başlayan Bitcoin, kısa sürede büyük bir ralli yakalayarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69 bin doları görmüştü. Bitcoin, Kasım sonunda düşüşe sert geçti ve Aralık başında çakılarak iki ay önceki seviyesine geri dönmüş oldu.

Bitcoin, geçtiğimiz haftasonu yüzde 23'ü bulan değer kaybıyla 42 bin 567 dolara kadar geriledi. Dip seviyelerden yapılan alımlar sayesinde Bitcoin kısmen toparlanarak kayıpların bir kısmını telafi etti ve haftanın ilk işlem günü 49 bin seviyesinin hemen altında işlem görmeye devam etti.

Kripto para birimlerindeki geniş satışlar, ethereumda da sert düşüşe neden oldu. Ancak Ethereum diğer kripto paralardan kısmen ayrıştı. Ethereum haftanın ilk işlem gününde 4 bin dolar üzerinde kalmaya devam etti.

ALT COİNLERDE SON DURUM

Solana 195 dolar, Cardano 1,3 dolar, Doge Coin 0,16 dolar seviyelerinde işlem gördü. Doge Coin gibi Elon Musk’ın twitleri sonrasında gündeme gelen Shiba Inu ise yüzde 8’in üstündeki değer kaybıyla 0,00003 dolar seviyesinden işlem gördü.

Shiba Inu, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördüğü andan itibaren yüzde 57,80 değer kaybetmiş oldu..

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime