Turktime

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! Yeminli sözleşme dönemi

Sıfır otomobil satışına yönelik yeni bir düzenleme yapıldı. 'Al-sat'çılığın önüne geçebilmek için sıfır otomobil alacak kişilerle yeminli sözleşme imzalanmaya başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Sıfır otomobil alacaklar dikkat! Yeminli sözleşme dönemi
Haberler / Ekonomi
6 Aralık 2021 Pazartesi 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'de otomobil fiyatları günden güne artıyor. Güncellenen son fiyat listesiyle ülkemizde 200 bin liranın altında sıfır otomobil kalmadı.

Fiyatların hızlı şekilde yükselmesiyle 'al-satçı'lar da sıfır otomobilleri alıp birkaç gün içinde satılığa çıkarmaya başladı. Sürekli zamlanan otomobil fiyatlarıyla ticaret yapan 'al-satçı'ların önüne geçmek için bayilerde yeminli sözleşme dönemi başladı.

ARACI HEMEN SATMAYACAĞINA YÖNELİK SÖZLEŞME

Bayilerde otomobil ticareti yapanların alımına engel olmak ve bireysel müşterilerin otomobil almasını sağlamak için getirilen yeni sözleşme ile otomobil alacak kişilerle araçlarını hemen satmayacaklarına yönelik anlaşma imzalanıyor. Bu sayede otomobil fiyatlarının daha fazla yükselmesinin önüne geçmek amaçlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime