Turktime

Beşiktaşlı Valentin Rosier Fransa'ya mı gidiyor?

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir sezon geçiren Valentin Rosier ile adı anılan Rennes kulübünden gelecek teklife göre oyuncuyu elden çıkarabilir.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaşlı Valentin Rosier Fransa'ya mı gidiyor?
Haberler / Spor
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon sergilediği inişli çıkışlı grafikle beklentilerin altında kalan Valentin Rosier konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Alınan bilgilere göre Ligue 1'in güçlü ekiplerinden bir olan Rennes, Fransız yıldıza talip oldu.

TEKLİF HAZIRLIĞINDALAR

Sağ beki Hamari Traore'nin sözleşmesinin bitimi ve takımdan ayrılmasının ardından sağ bek arayışlarına başlayan Rennes'in Rosier'i listesine aldığı öğrenildi. Fransız ekibinin kısa süre içinde Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in konuyla ilgili yöneticilerle yaptığı görüşmede, "İyi bir teklif gelirse Rosier'i satabiliriz" ifadesini kullandığı da belirlendi. Beşiktaş geçtiğimiz sezonun başında Rosier'in bonservisini 4.8 milyon euro karşılığında Sporting Lizbon'dan almıştı.

8 MİLYON EURO GELİRSE...

Yönetimin 8 milyon euro seviyesinde bir teklif gelmesi durumunda yıldız futbolcunun ayrılığına sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan Valentin Rosier 1 gol atıp, 3 asist yaptı. Fransız sağ bek özellikle devre arasında Onur Bulut'un Kayserispor'dan transferinin ardından gözden düşmüş ve uzun bir süre forma şansı bulamamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime