Turktime

Stefan Kuntz için "Almanya" iddiası

19 Eylül 2021 yılında Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başına geçen Stefan Kuntz için Almanya Milli Takımı iddiası gündeme geldi. Kuntz'un Almanya'da olası bir görev değişimi durumunda; 3 aday olduğu öne sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Stefan Kuntz için
Haberler / Spor
25 Haziran 2023 Pazar 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EURO 2026'ya ev sahipliği yapacak Almanya'da Uluslar Ligi sonrası hazırlık maçlarında da alınan sonuçlar federasyonda memnuniyetsizlik yarattı.

Haziran ayında son milli arada 3 maça çıkan Almanya; Ukrayna ile 3-3 berabere kalırken Polonya ve Kolombiya'ya mağlup oldu.

NTV Spor'un Bild gazetesinden aktardığına göre bu sebeple Almanya Milli Takımı'nın başındaki Hansi Flick'in geleceği tartışılıyor. Almanya'da olası bir görev değişimi durumunda; 3 aday olduğu yazıldı.

Buna göre Stefan Kuntz, Julian Nagelsmann ve Oliver Glasner göreve getirilmesi muhtemel isimler olarak görülüyor. Kuntz, daha önce Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nı çalıştırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime