Turktime

Fenerbahçe'ye yıldız stoper

Fenerbahçe'de stoper transferi için yıldız isim gündeme geldi. Godin için yoklama yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye yıldız stoper
Haberler / Spor
13 Eylül 2020 Pazar 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Taraftarlar, her konuda anlaşma sağlanan Marcel Tisserand’ın transferinin neden açıklanmadığını merak ediyor. Bunun nedeni, Kongolu’dan çok daha kaliteli bir oyuncu için arayışların devam etmesi. Emre Belözoğlu ve Erol Bulut, savunmanın liderliğini üstlenecek, geriden takımı yönlendirecek tecrübeli bir oyuncu istiyor. Bunun için ilk aday, Belözoğlu’nun Atletico Madrid’den takım arkadaşı Diego Godin!

LUGANO DEVREDE

Uruguaylı yıldız için milli takımdan eski arkadaşı Diego Lugano da devrede. Diğer yandan vatandaşı Lemos’un da Godin ile temas kurduğu öğrenildi. İnter forması giyen 34 yaşındaki savunmacı, teknik direktör Conte’nin takımda kalmasının kesinleşmesi sonrası ayrılık kararı aldı. İtalyan basınına göre İnter ile Godin, karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesh etmeye yakın. Yıldız futbolcu için Cagliari de devrede ve resmi teklif sundular. Emre Belözoğlu, eski takım arkadaşıyla görüşerek onu ikna etmeye çalışacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime