Turktime

Bartın'da iki araç kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Bahçecik köyünde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olay sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Bartın'da iki araç kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Haberler / Güncel
17 Kasım 2023 Cuma 20:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kazaya karışan araçlar, B.D. (25) tarafından kullanılan 74 BY084 plakalı otomobil ve karşı yönden gelen İ.Ş. (38) tarafından sürülen 41 DY 610 plakalı otomobildi. Kaza, Bahçecik köyünde meydana geldi ve maalesef ciddi sonuçlar doğurdu.

YARALILAR VE KAYBEDİLEN BİR YAŞAM

Kazada her iki aracın sürücüleri, ayrıca araçlarda bulunan M.G. (42), R.G. (39), N.C. (51) isimli yolcular yaralandı. Ancak, yaşlı bir vatandaş olan 77 yaşındaki Fatma Güngör, kaza sonrasında hayatını kaybetti.

YARALILARIN DURUMU

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Bartın ve Karabük'teki hastanelere sevk edildi. Yapılan ilk müdahaleler sonucunda hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar, şu anda tedavi altında bulunmaktadır.

TRAFİK GÜVENLİĞİ VE ÖNLEMLER

Bu tür kazalar, trafik güvenliği açısından önemli birer uyarıdır. Sürücüler, dikkatli olmalı ve trafik kurallarına uymalıdır. Ayrıca, araç kullanırken emniyet kemeri takılması ve hız sınırlarına riayet edilmesi, benzer acı olayların önüne geçebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime