Turktime

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü: Uyuşturucu ticaretinden 14 kişiyi tutukladı!

Erzincan’da yutma kuryeleri ile birlikte uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 14 kişi tutuklandı. Emniyet güçleri, halk sağlığını korumak ve suçla etkin bir şekilde mücadele etmek adına çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü: Uyuşturucu ticaretinden 14 kişiyi tutukladı!
Haberler / Güncel
17 Kasım 2023 Cuma 17:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı bir mücadele yürüterek, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik önemli bir operasyon düzenledi. 6 aylık titiz teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda, kurye olarak görev yapan toplam 8 yabancı uyruklu şahıs, yutma yöntemi kullanarak taşıdıkları 11 kilo uyuşturucu madde ile birlikte yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Aynı operasyon kapsamında, kuryeleri organize eden ve uyuşturucu ticaretine öncülük eden şahıslar da belirlenerek etkili bir operasyon gerçekleştirildi. E.H, G.M.S, H.Ç, Z.J, M.K ve S.P isimli 6 organizatör, emniyet güçlerince yakalanarak tutuklandı. Bu kişiler dosya kapsamında değerlendirilerek Erzincan Cezaevine teslim edildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu suçlarına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, toplum sağlığını tehdit eden bu tür faaliyetlere geçit verilmeyeceğini vurguladı. Emniyet güçleri, halk sağlığını korumak ve suçla etkin bir şekilde mücadele etmek adına çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime