Turktime

Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu paralar sanki ağaçta duruyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Memur-Sen Mersin İl Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Nebati, "Yok böyle bir şey. Sana 300 dolar vermezler. Sana vize karşılığında ülkeyi peşkeş çek diye verirler." sözleriyle Milleti İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu paralar sanki ağaçta duruyor!
Haberler / Ekonomi
7 Mayıs 2023 Pazar 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen Memur-Sen Mersin İl Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşma gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıda, 21 yılda Türkiye'de hayallerin ötesinde çalışmaların yapıldığını söyleyen Nebati, ülkenin kaynaklarının en iyi şekilde kullanıldığını, çalışanları rahatlatmak için önemli adımlar attıklarını belirtti.

Son haftalarda uluslararası dergilerde aynı kaynaktan çıkan yazıların yer aldığını hatırlatan Nebati, "Onların derdi Recep Tayyip Erdoğan, dolayısıyla Türkiye. Kusura bakmayın benim de şu andaki derdim Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar başkan seçtirmek ve Türkiye'nin bekasını korumak" diye konuştu.

'BU PARALAR SANKİ AĞAÇTA DURUYOR'
Nebati, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "300 milyar dolar getireceğim" vaadine ilişkin, şu değerlendirmede bulundu:

Böyle atıp, tutmakla olmaz. 300 milyar dolar hikayesi var ya önce '300 milyar doları buldum', sonra 'Bulacağım' sonra da '5 yıl içerisinde getireceğim' dedi. Ya arkadaş, bu paralar sanki ağaçta duruyor gidip alacağını zannediyorsun. Yok böyle bir şey. Sana 300 dolar vermezler. Sana vize karşılığında ülkeyi peşkeş çek diye verirler. Kusura bakma ben, 'Al vizeyi başına çal' derim, bu ülkenin geleceğini kimseye teslim etmem.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime