Turktime

Bahçeli'den kritik açıklamalar: Cumhurbaşkanı herkesi dinleyebilir

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini ancak MHP Lideri Bahçeli nedeniyle görüşmenin iptal olduğunu söylemesinin ardından Bahçeli'den yanıt geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Bahçeli'den kritik açıklamalar: Cumhurbaşkanı herkesi dinleyebilir
Haberler / Siyaset
11 Haziran 2024 Salı 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Son zamanlarda v eşgüdümlü olarak ülkemiz aleyhine iç ve dış tehdit sarmalının gittikçe genişlediğini; yol paylaşımı içinde olanların provokasyonlarına hız verdiğini yakinen müşahede ediyoruz. Türkiye’yi karanlık operasyonların hedef ülkesi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara taviz vermeyeceğiz, Allah muhafaza tam tersi olursa milletimizin yüzüne bakamayız.

"ASIL HEDEF TÜRKİYE'MİZDİR"

"Suriye’nin parçalanmasını esas alan emperyalist bir proje devrededir. Bölge ülkeleri kuskun, küresel vandallık küstah ve hareketlidir. Türk millerinden öç almak için kuyruğa giren yerli ve yabancı mihraklar şirret kampanyalarını şu günlerde hızlandırmışlardır. Herkesi uyarıyorum, asıl hedef Türkiye’mizdir! Milli güvenliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmaktadır.

"Devlette millet arasındaki güven bağlarının kopuşuyla birlikte nihai aşamada doğan veya doğacak şikâyetlerin birbirlerine eklemlenmesini kışkırtıp, devlete ve hükümete karşı toplumsal bir direnişin gerekçesini oluşturmaktır. CHP bu pis senaryonun alt yüklenicisi, yerli figüranıdır. DEM derseniz devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü dinamitlemek için hazırda bekleyen bölücü fitnedir. ABD Suriye’de sonuçları çok vahim olacak bir oyun kurmaktadır. ("Özerk yönetim" ifadesine) Suriye Arap Cumhuriyeti bölündü de biz mi duymadık, Suriye Arap Cumhuriyeti’nin toprakları paylaşıldı da bizim mi haberimiz olmadı!

"Suriye Arap Cumhuriyeti üzerinde ameliyata girişmek, idari yapısıyla oynamak, bölücü terör örgütüne meşruiyet zemini kurmak için sözde demokratik manevralar yapmak Türkiye için haklı operasyon nedenidir. Böylesi bir hıyanete seyirci kalmak Türk vatanını felakete sürüklemekle eş değerdir.

"Suriye’nin veya Irak’ın güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir. Dişimizi, yumruğumuzu sıkıyoruz, Türk milletinin güvenliğini, milli bekayı müdafaa gayesiyle her mücadeleye hazır ve kararlı olduğumuzu azimle beyan ediyoruz.

CUMHURBAŞKANIMIZ DOĞAL OLARAK HERKESLE GÖRÜŞEBİLİR
Gizli amaçların iç yüzüne ışık tutup oyunları bozacak cesaret ve zekaya sahip olmalıyız. Macerayı akımlara kapılmaktan özenle sakınmalıyız. Kulis bilgisi diye servis edilen dedikoduları, yalan rüzgarlarını, özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılanmasıdır. Kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif yol olarak değerlendirilmeli. Maşayı değil tutan ve tutturan elleri de görmeliyiz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime