Turktime

Erdoğan'dan Joe Biden sorusuna cevap: O Biden, ben de Erdoğan!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler zirvesinin yapıldığı salonun çıkışında bir gazetecinin "Joe Biden'la ayrı ikili görüşme yapmak ister misiniz?" şeklinde sordu. Erdoğan, "O Biden, ben de Erdoğan" diye cevap verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan Joe Biden sorusuna cevap: O Biden, ben de Erdoğan!
Haberler / Siyaset
21 Eylül 2022 Çarşamba 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler'in 72'nci genel kuruluna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salon çıkışında ayaküstü bir muhabirin sorularını cevapladı.

Genel kurul çıkışında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Danışmanı Fahrettin Altun ve Bakan Murat Kurum'la birlikte yürüyen Erdoğan, bir muhabirin isteğini geri çevirmedi.

"ABD BAŞKANI BIDEN İLE GÖRÜŞMEK İSTER MİSİNİZ?"

Muhabirin soru isteği karşısında, "Sor bakalım, ne soracaksın" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biden'la görüşmeyi diler miydiniz?" sorusuna, "Yoo, Niye?" diye cevap verdi. Erdoğan daha sonra, "Biden'la ayrı ikili görüşme yapmak ister misiz?" şeklindeki soruya ise, "O Biden, ben de Erdoğan" şeklinde cevap verdikten sonra gülüşmeler yaşandı.

F-16 SORUSU

Muhabirin, "F-16 konusunda senatörlerle konuştunuz mu?" sorusuna ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, "Olumlu konuşuyorlar, onaylayacaklar gibi görünüyor" yanıtı geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime