Turktime

Atölye Cer’de 3 aylık sergi serisi

İyilik İçin Sanat Derneği ve Ege Yapı işbirliği ile hayata geçirilen Atölye Cer projesinde yer alan sanatçılar, üç ay boyunca sürecek yeni bir sergi serisi hazırladı.
ABONE OL
Abone Ol
Atölye Cer’de 3 aylık sergi serisi
Haberler / Kültür
21 Ocak 2022 Cuma 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dr. Feride Çelik küratörlüğünde sanatseverlerin beğenisine sunulan sergiler, 30 Mart tarihine kadar devam edecek.

Türkiye’de ilk kez bir şantiye alanında hayata geçirilen proje olma özelliğini taşıyan Atölye Cer’de üç ay boyunca devam edecek sergilerin ilki, 17 Ocak Pazartesi günü açıldı. Atölye Cer’de 31 Ocak tarihinine kadar görülebilecek serinin ilk sergisinde Hakan Cingöz, Tolga Turan ve Şevket Sönmez’in resim ve heykellerden oluşan 41 adet eseri yer alıyor.,

Seri kapsamında devam edecek diğer sergiler ise şu şekilde: Cengiz Üstün, Kerem Topuz / 1-15 Şubat, Nebahat Karyağdı / 15-28 Şubat, Batuhan Yaşar Cebli, Ozan Alpay / 1-15 Mart, Alla Güner, Dilek Yalçın, Sinan Dağ, Seher Bediha Yılmaz, Özge Günaydın, Özge Gürkan, Zeynep Yazıcı / 15-30 Mart.

Atölye Cer sergileri aynı zamanda dijital olarak İyilik İçin Sanat Derneği’nin www.iyilikicinsanat.org web sitesinden de takip edilebiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime