Turktime

Aslı Enver anne oldu! İşte kızına verdiği isim...

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden mutlu haber geldi. 39 yaşındaki güzel oyuncu, kızını kucağına aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Aslı Enver anne oldu! İşte kızına verdiği isim...
Haberler / Magazin
4 Temmuz 2023 Salı 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yıllar önce rol aldığı Kavak Yelleri dizisiyle adını duyuran ve sonrasında birçok projede yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslı Enver, 12 Kasım’da sevgilisi Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu.

PROJESİNİ İPTAL ETMİŞTİ

Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Hamile kaldığı için evlendiği iddia edilen oyuncu, bu sorularla alakalı, "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

ANNE OLDU

Ünlü oyuncu ilk kez annelik heyecanı yaşadı. Hamileliğini sakin bir şekilde çalışmadan geçiren güzel oyuncu, ilk bebeğini dünyaya getirdi.

Bir kız çocuğu sahibi olan Enver, bebeğine "Elay" adını verdi. Aslı Enver ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Elay; yüksek, yükseliş, yükselme, yükseksik gibi anlamlara sahip. Elay ismi genellikle kız bebeklere verilse de unisex bir isimdir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime