Turktime

Arda Güler için İtalya'dan flaş takas iddiası!

Arda Güler'in Avrupa'dan son talibinin Milan olduğu iddia edildi. Arda'nın 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelini düşürmek isteyen İtalyan takımının Divock Origi veya Ante Rebic'i takas olarak Fenerbahçe'ye önerebileceği öne sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Arda Güler için İtalya'dan flaş takas iddiası!
Haberler / Spor
18 Haziran 2023 Pazar 17:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer gündemine gelmeye devam ediyor. Arda'ya talip olan son takımın ise Milan olduğu ileri sürüldü.

DE KETELAERE'NİN YERİNE ARDA GÜLER

İtalya'nın Tuttosport Gazetesi'nin haberine göre; geçtiğimiz yaz Brugge'dan büyük umutlarla transfer ettiği Charles De Ketelaere'den beklediği verimi alamayan Milan, bu futbolcuyu satarak yerini Arda Güler ile doldurmak istiyor.

ORIGI VEYA REBIC İLE TAKAS

Haberde Arda'nın serbest kalma bedelinin 17.5 milyon euro olduğu hatırlatılırken, Milan'ın bu rakamı düşürmek için takas önerisinde bulunabileceği iddia edildi. İtalyan takımının takasta kullanacağı isimlerin ise Divock Origi veya Ante Rebic olabileceği öne sürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime