Turktime

Antalyaspor'dan dev transfer

Antalyaspor, uzun süredir peşinde olduğu Nuri Şahin’i transfer etti. Kırmızı-Beyazlılar, 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Antalyaspor önceki gün Serdar Gürler transferini de bitirmişti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyaspor'dan dev transfer
Haberler / Spor
20 Ağustos 2020 Perşembe 08:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna’nın transfer listesinin 1 numarasında yer alan Nuri Şahin transferini bitirdi. Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak sosyal medya üzerinden 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ile anlaşıldığını duyurdu. Son olarak Almanya Bundesliga’nın ekiplerinden Werder Bremen’in formasını giyen deneyimli oyuncu, Kırmızı-Beyazlılar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz profesyonel futbolcu Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin der, kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

''ANTALYA DÜNYANIN EN GÜZEL YERİDİR''

Yıldız oyuncu, transferinin ardından şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar seçimlerimde vizyonuyla, tutkusuyla ve hedefleriyle beni etkileyen özel kulüplerin ve şehirlerin bir parçası olmaya çalıştım. Ata’mızın da söylediği gibi ‘Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir’ sözüyle beni etkileyen bu güzel şehre, biz Antalyaspor’uz diyorum. Biz Antalyaspor’uz.” Nuri kariyerinde daha önce Borussia Dortmund, Liverpool ve Real Madrid gibi devlerin formasını giymişti. Milli futbolcu, geçen sezon ise Werder Bremen forması altında 17 maça çıkıp, 4 asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime