Turktime

Ali Koç heykelinin dikileceğini açıklamıştı... Eda Erdem Dündar'dan ilk paylaşım!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, A Milli Takım ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin dikileceğini açıkladı. Eda Erdem'den ilk açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Ali Koç heykelinin dikileceğini açıklamıştı... Eda Erdem Dündar'dan ilk paylaşım!
Haberler / Spor
9 Eylül 2023 Cumartesi 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başarıdan başarıya koşan voleybolcu Eda Erdem Dündar; 2005 yılından bu yana Milli Takım'da, 2008 yılından beri ise Fenerbahçe ile yüzlerce kez sahaya çıktı ve Türk voleybol tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli takımın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin Yoğurtçu Parkı'na dikileceğini söyledi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılan Fenerbahçe Kulübü Tüzük Tadil Kongresi'nde konuşan Başkan Ali Koç, "Kendisi de bilmiyordu ve kararı verdik, Eda Erdem'in de heykeli olacak. Kendisi de bunu fazlasıyla hak etmiştir. Aldığımız karar çerçevesinde; Alex, Lefter ve Can Bartu'yla birlikte Eda Erdem heykelimiz de olacak" ifadelerini kullandı.

EDA ERDEM'DEN İLK AÇIKLAMA

Heykelinin dikileceği açıklanan A Milli Takım ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar'dan ilk açıklama geldi.

36 yaşındaki milli voleybolcu, Ali Koç'un açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Eda Erdem Dündar, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"İyi ki Fenerbahçeliyim, İyi ki Fenerbahçe’deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını. Başkanımız Sayın Ali Koç’un bugün genel kurul toplantısında yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim. Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için Büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime