Turktime

Marco Verratti transferinde son perde

Galatasaray'ın da gündeminde olduğu ileri sürülen Marco Verratti'nin, Paris Saint Germain'den Katar kulübü Al Arabi'ye transfer olmak üzere olduğu ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Marco Verratti transferinde son perde
Haberler / Spor
9 Eylül 2023 Cumartesi 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer döneminde adı Galatasaray'la da anılan Paris Saint Germain'in (PSG) orta saha oyuncusu Marco Verratti'nin yeni takımı belli oluyor.

VERRATTI'NIN TRANSFERİ AN MESELESİ

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Katar'ın Al Arabi takımı, Verratti ile önümüzdeki haftaya kadar sözleşme imzalamayı hedefliyor. İtalyan oyuncunun henüz başkent Doha'ya gitmediği ancak Katar kulübünün, yıldız futbolcunun seyahat planlamasını yapmasını beklediği belirtildi.

BONSERVİSİ 45-50 MİLYON EURO

Haberde, PSG ile 10 gün önce 45-50 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varıldığı, oyuncu tarafıyla ise son ayrıntıların müzakere edildiği ifade edildi.

38 MAÇTA 1 ASİST

2012 yılından bu yana Fransız kulübünde forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon 38 maçta 1 asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime