Turktime

Alfredo Morelos transferinin perde arkası! Fenerbahçe'nin stratejisi

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği santrafor oyuncusu Alfredo Morelos'un transferinde perde arkası detayları belli oldu. Fenerbahçe'nin bu transferi Michy Batshuayi'nin ısrarla takımdan ayrılmak istemesi üzerine gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Alfredo Morelos transferinin perde arkası! Fenerbahçe'nin stratejisi
Haberler / Spor
31 Ağustos 2023 Perşembe 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun gelmesinin ardından Michy Batshuayi'nin huzursuzluk yaşadığı yönünde birçok haber çıkmıştı.

Belçikalı oyuncunun, yedek beklemek istemediği ve bu nedenle ayrılma kararı aldığı kaydedildi.

Yönetim de bunun üzerine hemen yeni bir forvet arayışına başladı. Öte yandan Michy Batshuayi'ye gelen teklifler de değerlendirilmeye alındı.

Sarı-Lacivertliler, adı daha önce de gündeme gelen, haziranda Rangers'tan ayrıldığından beri boşta olan Alfredo Morelos ile her konuda anlaşma sağlandı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Fenerbahçe'de bir iki günün hareketli geçmesi bekleniyor. Hem Michy Batshuayi'nin Nottingham Forest'a satışı, hem de Alfredo Morelos'un 3 yıllık sözleşmesiyle ilgili KAP açıklamasının gelmesi muhtemel.

Kanarya, 27 yaşındaki santrfora ise yıllık yaklaşık 2 milyon Euro ödeneceği, üç taksit halinde 1.5 milyon Euro da imza parası verileceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime