Turktime

İsmail Kartal açıkladı! Batshuayi ayrılacak mı?

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Twente ile oynanacak rövanş maçı öncesinde; "Michy şu an kadromuzda, bizimle birlikte. Ama yarın ne olur bilemem, bu kulübün kontrolünde olan bir durum." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal açıkladı! Batshuayi ayrılacak mı?
Haberler / Spor
30 Ağustos 2023 Çarşamba 20:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi 5-1 mağlup etti. Gruplara kalmak için büyük avantajı bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik direktör İsmail Kartal, rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. 

İsmail Kartal: "Rakibimizi ciddiye alıyoruz"

İsmail Kartal açıklamasında; "7 maçtır kazanıyoruz. Kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Yarınki maçta da ülke puanına katkıda bulunup, kendimize yakışır bir futbolla ülkemize geri dönmek istiyoruz. Rakibimizi ciddiye alıyoruz." dedi. 

Morelos transferi için açıklama

Kartal sözlerinin devamında; "Livakovic, çalışmayı çok seven bir oyuncu. Antrenmandaki performansıyla, takıma uyum sağlamış gibi görünüyor. Dün akşam gelen oyuncuyla alakalı kesinleşmiş bir şey yok, başkanımız ve yönetimimiz süreci yönetiyor." açıklamasında bulundu. 

Batshuayi ayrılacak mı?

Deneyimli teknik direktör; "Michy şu an kadromuzda, bizimle birlikte. Ama yarın ne olur bilemem, bu kulübün kontrolünde olan bir durum. Ben maça odaklandım, transferle konsantrasyonumu dağıtmak istemiyorum." sözlerini sarfetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime