Turktime

AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Çelebi'den açıklama!

Memleket Partisi'nden ayrılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçeceği iddiası gündeme gelmişti. Çelebi, bağımsız vekil olarak siyasete devam edeceğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Çelebi'den açıklama!
Haberler / Siyaset
8 Ağustos 2022 Pazartesi 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Memleket Partisi'nden ayrılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçeceği yönünde iddiada bulunmuştu.

Sözcü'nün haberine göre, Özgür Özel, "Kendisinin AK Parti hakkında söyledikleri ortada. Şimdi milletvekilliğini sürdürmek için AK Parti'ye gidiyor. Bunun izahı yok" şeklinde konuştu.

"BEN SİLİVRİ'DE NEREDEYSEM HALA ORADAYIM"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İzmir Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin ifadeleri şöyle:

"Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanı duymadan bu süreçte hakaret eden, linç eden, aileme küfreden kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşacağız. Ben Silivri'de neredeysem hâlâ ordayım, sorgulanması gerekenler bugün FETÖ ve PKK ile işbirliği yapanlardır! Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Söylediklerimin arkasındayım. Çok ciddi egemenlik mücadelesi veriyoruz. FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. Cumhur, bu konularda tutarlı. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Var olsun yüce Türk milleti!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime