Turktime

80 eser İbrahim Çallı sergisinde toplandı

Folkart Gallery, 2021-2022 sezonunu Türk resminin en önemli sanatçılarından İbrahim Çallı ile açtı. ressamın 80 eseri sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
ABONE OL
Abone Ol
80 eser İbrahim Çallı sergisinde toplandı
Haberler / Kültür
30 Kasım 2021 Salı 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Folkart Gallery, 2021-2022 sezonuna çok iddialı bir Sergi ile ‘merhaba’ dedi. Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirilmiş en kapsamlı İbrahim Çallı Sergisi, Folkart Gallery’de 23 Kasım 2021 tarihinde sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Sergi, açıldığı günden itibaren yoğun ilgi görüyor. Sanatseverler, özellikle haftasonu yoğun bir şekilde sergiyi ziyaret etti. Türk resminin en önemli sanatçısı olan İbrahim Çallı’nın tam 80 eserini barındıran sergi, ‘Türk Resminin Bohem ve Asi Fırçası: İbrahim Çallı’ adını taşıyor. Sergi beş yıllık yoğun bir hazırlık süreci sonrasında sanatseverler ile buluşuyor.

Proje Direktörlüğünü Fahri Özdemir’in üstlendiği sergi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası, Yapı Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası, Ziraat Bankası başta olmak üzere; birçok kurum ve özel koleksiyonerin elindeki eserlerden derlenerek hazırlandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime