Turktime

Varşova Türk Filmleri Haftası 29 Kasım’da başlıyor!

Yunus Emre Enstitüsünün düzenlediği "Varşova Türk Filmleri Haftası", 29 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak. Festivalde Nuri Bilge Ceylan onur konuğu olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Varşova Türk Filmleri Haftası 29 Kasım’da başlıyor!
Haberler / Kültür
26 Kasım 2021 Cuma 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteğiyle, YEE tarafından 2017'den bu yana 33 ülkede düzenlenen festival, Floransa'dan Petersburg’a, Kudüs’ten Viyana’ya, Toronto’dan Köln’e, yapıldığı her ülkede yoğun ilgi gördü.

BULUŞMANIN ONUR KONUĞU: NURİ BİLGE CEYLAN

"Ahlat Ağacı" filminin gösterimiyle başlayacak festivalin “masterclass” bölümüne katılan onur konuğu Nuri Bilge Ceylan, sinema tutkunlarına tecrübelerini aktaracak.

İlk uzun metrajlı filmi Af ile başarı kazanan yönetmen ve yapımcı Cem Özay da filminin gösteriminin ardından söyleşi yapacak.

Festivalde ayrıca "Omar ve Biz", "Ekşi Elmalar", "Bizim İçin Şampiyon", "Nasipse Adayız", "7. Koğuştaki Mucize", "Aile Arasında", "İşe Yarar Bir Şey", "Tamam mıyız?", "Bizi Hatırla", "Bizim Köyün Şarkısı", "Rafadan Tayfa", "Yol Arkadaşım", "Kapan", "Dilsiz" ve "İçimdeki Kahraman" filmleri de izleyiciyle buluşacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime