Turktime

10'un erken vedası! Futboldan bir Eden Hazard geçti...

Real Madrid tarihinin 115 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle en pahalı transferi unvanını elinde bulunduran Eden Hazard, 32 yaşında kramponlarını asma kararı aldı. Dünyaca ünlü yıldız, Real Madrid ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala Eflatun-Beyazlılara veda etmişti.
ABONE OL
Abone Ol
10'un erken vedası! Futboldan bir Eden Hazard geçti...
Haberler / Spor
29 Ağustos 2023 Salı 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Belçika futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen Eden Hazard, futbolu bırakma kararı aldı. Chelsea'den Real Madrid'e 115 milyon Euro'ya transfer olan ve kulüp tarihinin en pahalı transferi unvanını elinde bulunduran Belçikalı yıldız, futbola devam etmeme kararı aldı.

Foot Mercato'nun iddiasına göre yıldız oyuncu sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala Real Madrid'e veda etmişti. Aralık ayında Belçika Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Eden Hazard'ın bir daha futbol oynamama kararı aldığı ifade edildi.

Eden Hazard futbolu bırakma kararı aldığı içn Real Madrid'deki alacaklarının büyük bir kısmını kulüpte bırakarak ayrılık kararı aldı. Belçikalı dünya starı futbolu bıraktıktan sonra da ailesiyle birlikte Madrid'de yaşayacak.

Haberde Eden Hazard'ın Real Madrid'e transfer olduktan sonra futbol oynama arzusunun kaybolduğuna dikkat çekildi. Foot Mercato, Eden Hazard'ın futbol oynama isteğinin artık yok olduğunu ve bu yüzden kramponlarını asacağını okuyucularına aktardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime