Turktime

İşte Trabzonspor'un transfer planları! Mendy'de işlem tamam

Fransız basınına göre; Trabzon, Batista Mendy transferini 5 milyon euroya bitirecek. Haberde, Angers'ın teklifi kabul ettiği ve orta sahanın kısa süre içerisinde açıklanacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
İşte Trabzonspor'un transfer planları! Mendy'de işlem tamam
Haberler / Spor
29 Ağustos 2023 Salı 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, orta sahasını 23 yaşındaki Fransız orta saha Batista Mendy ile güçlendirecek. Uzun zamandır genç futbolcu için Fransa Ligue 2 ekiplerinden Angers'la görüşmelerini sürdüren Bordo-Mavililer, transferde mutlu sona ulaştı. Fransız basınında çıkan haberlerde, transferin 5 milyon Euro bedelle gerçekleşeceği belirtildi. Karadeniz ekibinin kısa süre içerisinde oyuncuyu Türkiye'ye getirmesi bekleniyor. Footmercato.net adlı sitede yer alan haberde, Trabzonspor'un oyuncuyu çok istediği belirtilerek "Lyon'un da takip ettiği Mendy için Trabzonspor adeta oyuncunun büyüsüne kapılmış durumda." ifadeleri kullanıldı. 2021-22 sezonu başında Nantes'tan Angers'a bedelsiz transfer olan Mendy'nin güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro. Genç yıldız, geçtiğimiz sezon 38 maçta 3 bin 145 dakika süre aldı. 1.91 boyundaki Mendy, hava toplarındaki etkisi ile de dikkat çekiyor.

BJELİCA MOTİVE ETTİ

Bordo-Mavililer'de cuma günkü Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürdü. Teknik Direktör Bjelica, çıkış yakalamaları gerektiğini oyuncularına hatırlatarak, takıma motivasyon konuşması yaptı.

SİOPİS GÜÇ KATTI

Fırtına'dan ayrılarak Championship ekiplerinden Cardiff'e imza atan Siopis, gösterdiği performansıyla büyüledi. İngiliz basını, 29'luk Yunan orta sahanın takıma güç kattığını belirterek, Cardiff taraftarlarının onu çok sevdiğini yazdı.

PETKOVİC OLMADI

Karadeniz ekibinin listesinde yer alan Hırvat golcü Bruno Petkovic'in Dinamo Zagreb'le sözleşme yenilediği iddia edildi. Hırvatlar'daki habere göre; 28 yaşındaki yıldız, yeni kontratıyla birlikte takımının en çok kazanan oyuncusu olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime