Turktime

'Müjdemi İsterim’ filmi bomba gibi geliyor!

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı 'Müjdemi İsterim’ filminin hazırlıkları başladı.
ABONE OL
Abone Ol
'Müjdemi İsterim’ filmi bomba gibi geliyor!
Haberler / Kültür
9 Mayıs 2022 Pazartesi 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni sezonda sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Müjdemi İsterim’ filminin okuma provası gerçekleştirildi. 

OKUMALAR BAŞLANDI

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı filmin okuma provasında oyuncular Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum ile filmin yapımcısı Erol Avcı bir araya geldi. Eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen okuma provasında oyuncular sık sık gülme krizine girince çalışmaya ara vermek zorunda kaldılar.  

Eğlenceli hikayesiyle seyirciyi farklı bir maceraya davet eden ‘Müjdemi İsterim’ filminin başrollerinde Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum yer alıyor.

‘Müjdemi İsterim’ filminin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime