Turktime

Vincent Aboubakar Beşiktaş'ın kurtarıcısı olacak

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Lugano'yu konuk edecek. Siyah-Beyazlıların bu maçta en büyük kozu yine Kamerunlu santraforu Vincent Aboubakar olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Vincent Aboubakar Beşiktaş'ın kurtarıcısı olacak
Haberler / Spor
5 Ekim 2023 Perşembe 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konferans Ligi'nin ikinci haftasında sahasında Lugano'yu konuk edecek Beşiktaş'ta, Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın ismi öne çıkıyor.

Kara Kartal'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Avrupa'da bu sezonki başarılı performansıyla büyük beğeni kazanmıştı. Yıldız santrfor, 6 ön eleme ve bir Konferans Ligi maçında toplamda 7 karşılaşmada 5 gol ve 2 asistlik performans ortaya koymuştu.

Ligdeki son 3 maçında da gol atma başarısı gösteren yıldız isim, formunun zirvesinde olduğunu gösterdi. Başarılı isim, bu akşam da atacağı gollerle Kara Kartal'a galibiyeti getiren isim olmaya çalışacak.

Öte yandan Aboubakar'ın Beşiktaş formasıyla Avrupa'da toplamda 11 golü bulunuyor. Yıldız santrfor, bu sayıyı 14'e tamamlarsa Siyah-Beyazlı ekibin Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncuları sıralamasında Oktay Derelioğlu'nu yakalayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime