Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YENİ AYLA YENİLENİN!
Canan Sezgin
YAZARLAR
9 Temmuz 2024 Salı

YENİ AYLA YENİLENİN!

 

6 Temmuz yengeç burcunda oluşan yeni ayla yazın ikinci ayına giriş yaptık. Etkisini yedi gün kadar hissediyor olacağız. Yengeç ve yükselen yengeç burçları hayatlarının yeni dönemine geçiş yapmış bulunuyorlar. Yeni başlangıçlar için güzel bir zaman dilimi olacak. Koç, yengeç, terazi, oğlak, boğa, başak, akrep ve balıklar en yüksek etkileri alacak burçlar arasında.

Ülke olarak hatta evrensel boyutta da negatif enerjili zamanlardan geçiyoruz. Biraz öz eleştiri yapabilirsek ve farkındalığımızı artırabilirsek, kendimize uzaktan bakmayı başarabilirsek bir çok şeyi düzeltebiliriz. Ama önce kendimizden başlamak zorundayız.

9 temmuzda Jüpiter Uranüs kavuşumu var ve haritanızda hangi evde boğa burcu varsa o kısmı ve konuları tetikleyecekler. Yani ani değişimlere hazır olun.

8 ve 11 temmuz arasında Venüs’ün olumlu açıları ilişkilere ilaç gibi gelecek. Aranızda sorun olan kişilerle çözüm yolları bulabilirsiniz. İlişkiniz boyut atlayabilir. Parasal konularda gelirinizde artış söz konusu olabilir.

Temmuz sizi yüklerinizden arındıracak, pamuk gibi olacaksınız. Yanınızdaki insanlarla yola devam etmek zorunda değilsiniz, onlar sadece kısa bir süre size eşlik ediyor olabilirler. Kabullenin ve doğru insanları ve durumları kendinize çekin.

“Her yol eve çıkmaz ama bazı yollar bize evdeymişiz gibi hissettirir”..

Yolda ve evde mutlu olun, bunu hak ediyorsunuz.

Ve bu hafta neler olacak diyorsanız,

Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın:

KOÇ:

Sevgili koç burçları, temmuz ayının ilk yarısında aile ve gayrimenkul konularına odaklanacaksınız. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda fazlasıyla özeleştiri yapabilirsiniz. Meditasyon yapmak bu dönemde size çok iyi gelecek. 6 temmuz yeni ayından sonra ailenizde küs olduğunuz insanlarla barışabilirsiniz.

BOĞA:

Sevgili boğalar, temmuz ayının ilk yarısında iletişim, yakın çevreniz ve seyahat konuları gündeminizde. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda  insanların sizde hayal kırıklığı yaratmaması için dikkatli olun. 6 temmuz yeni ayından sonra kısa bir seyahate çıkın, doğayla baş başa kalın.

İKİZLER:

Sevgili ikizler, temmuz ayının ilk yarısında finansal konular odak noktanız olacak. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda işinizde kendinizi fazla zorlamayın. Farklı bir sektöre geçiş yapmak istiyorsanız adım atabilirsiniz. 6 temmuz yeni ayından sonra finansal anlamda kazançlı çıkacağınız bir dönem olacak.

YENGEÇ:

Sevgili yengeçler, temmuz ayının ilk yarısında kişilik, karakter, dış görünüş gibi konular odak noktanız olacak. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda inandığınız konuları ve insanları sorgulayabilirsiniz. 6 temmuz yeni ayından sonra estetik değişimler yapabilirsiniz.

ASLAN:

Sevgili aslanlar, temmuz ayının ilk yarısında bilinçaltı, rüyalar ve gizli olaylar gündeminizde olacak. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda finansal anlamda korkularınız yüzeye çıkabilir. Çözüm odaklı olmalısınız. Borç alıp vermeyin. 6 temmuz yeni ayından sonra arkanızdan çevrilen işlere dikkat edin.

BAŞAK:

Sevgili başaklar, temmuz ayının ilk yarısında sosyal çevreniz hareketli olacak. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında fazla fedakarlık yapmayın, kendi değerinizi fark edin. 6 temmuz yeni ayından sonra yeni insanlarla tanışıp hayalleriniz için çaba sarf edebilirsiniz.

TERAZİ:

Sevgili teraziler, temmuz ayının ilk yarısında otorite figürleri ve kariyerle ilgili konular gündeminizde. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda iş ve sağlık konularında olayları gözünüzde büyütmeyin. 6 temmuz yeni ayından sonra kariyerinizle ilgili hamle yapmak ve projelerinizi hayata geçirmek için uygun dönem.

AKREP:

Sevgili akrepler, temmuz ayının ilk yarısında yurt dışı işleri, eğitim konuları gündeminizde olacak. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda üretken olacaksınız yaratıcılığınız artacak.  6 temmuz yeni ayından sonra eğitim konusunda başlangıç için güzel bir zaman dilimi.

YAY:

Sevgili yaylar, temmuz ayının ilk yarısında burs, miras, vergi, borç alacak, ortak para kaynakları gibi konular odak noktanız olacak. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda herkesi affedin ve rahatlayın. 6 temmuz yeni ayından sonra sezgilerinize güvenerek finansal anlamda başarı yakalayabilirsiniz.

OĞLAK:

Sevgili oğlaklar, temmuz ayının ilk yarısında ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konuları gündeminizde olacak. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda ağzınızdan çıkan sözcüklere dikkat edin. Gideceğiniz yerlerde eşyalarınızı unutmayın. 6 temmuz yeni ayından sonra ilişkiniz boyut atlayabilir, ilişkiniz yoksa yeni birinden etkilenebilirsiniz.

KOVA:

Sevgili kovalar, temmuz ayının ilk yarısında sağlık, evcil hayvanlarınız ve meslek konularına odaklanacaksınız. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda şükretme enerjisinde olun, materyalist tavrınızı bir kenara bırakın. 6 temmuz yeni ayından sonra sağlık açısından zinde, mesleki açıdan yeniliklere açık olacaksınız.

BALIK:

Sevgili balıklar, temmuz ayının ilk yarısında aşk, sanat, eğlence ve çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde. 2 temmuzda başlayıp 9 Aralıkta biten Neptün Retro’sunda kendinizi affedin, yetenekli taraflarınıza odaklanın. 6 temmuz yeni ayından sonra aşk ve eğlenceye zaman ayırın. Sanatsal bir işiniz varsa ilham sizinle. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime